keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Välipala-kassi

Esittelin jo aiemmin kokeiluun ostamaani modaali-hamppu-puuvilla-lankaa. Tein siitä nyt välipalana kylkiäisenä saamani ohjeen mukaisen verkkokassin kokeillakseni lankaa ja sen neulomista. Näppärä malli, ensin pohja edestakaisin-neuleena, sitten poimitttiin suorakaiteen muilta kolmelta sivulta silmukat ja jatkettiin pitsineuletta ilman mitään langan katkaisemista,


Ihan hyvältä lanka tuntui näpeissä, oli helppo neuloa ja valmis pinta tunuu sekin hyvältä, pehmeää ja taipuisaa, etenkin oli käytössä isot puikot - ei tunnu yhtään puuvillalta. Sitä voisi hankkia myös isompaan työhön, ehkä - jos vain saan työlistallani olevia viimeistelyjä vielä vähän edistettyä lisää.



Ommeltujen hihnojen päälle laitoin vielä napit siistimään - vasemmanpuoleinen hankittu Tigeristä ja oikeanpuoleinen on Paapon.



Ekassa kuvassa on mukana tämän kevään hankinta, uusi kaitaliina, joka oli käytössä ekaa kertaa Likkapimun Prometheus-juhlissa, se on mun suosikkini juuri nyt väreiltään ja kuvioinniltaan, tekijä on Nadja Wedin ja sarja nimi  House sparrow  (Hemtexin sivuilla lisää). Samaa sarjaa on olemassa myös muita tekstiilejä ja pyöreä tarjotin, jonka ripustin meillä seinälle. Mallia saa eri taustaväreillä, vaalea turkoosi, valkoinen, musta tai vaaleanpunainen.


Huom. pakko mainita myös telkkä-lautasliinatelineen tekijä, veljeni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti