perjantai 15. huhtikuuta 2016

Viimeinen sukka- ja pipopari puikoilta ulos

Viimeisiä viedään, meinaan villaisia käsitöitä tämän talven osalta. Töiden väritkin sattuvat sopimaan yhteen - mistähän syystä, kuka mun koriini näitä oikein kuskaa...Syntyi siis ensiksikin uudet sukat, jo kai talvikauden neljännet perussukat itselle ohuesta sukkalangasta. Värisarjaan oranssi, sinertävä, vihreä neljäs osa eli punainen – vielä olisi yksi kerä turkoosia sukkalankaa odottamassa syksyä, muut on tuhottu.

Tämä pari on Säpinää sukkiin kirjasta (johon palaan myöhemmin uudellen) eka, helpommasta päästä oleva toteutus, meni tv:n katselun ohessa helposti neulominen, kuviota vaan oikeilla ja nurjilla silmukoilla ja yhdellä langalla, sellaista meander-nauhaa kuviona.


Pipoja syntyi myös pari lumien sulamisen myötä, jo syksyllä hankitut pipolangat on kuvattu jo tänne. Punaisia nekin, yksinkertaisia malleja, joita on helppo käyttää monien huivieni kanssa.Kai se lähtee tästä taas, bloggaus pienen hengähdystauon jälkeen. Kuvia on otettu ja ne on ladattu koneelle odottamaan tekstiä. Kohta on täällä lisää keväisempää tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti