torstai 21. huhtikuuta 2016

Uutta ideaa tursuaa ovista ja ikkunoista

..nyt kun ei saisi, koska olen (kuvittelen olevani) lakossa uusien lankojen suhteen - tai ainakin niiden käyttöönoton suhteen. Voi juku!

Jo Turussa retkellä ostin vähän marine-värisiä nylonlankoja (mun vastaisku hitiksi nousseille  muurauslangoille) uutta kesäkassia varten, voisi vaikka virkata jotain tälläistä siitä, paljon paksummasta langasta virkatut ideat löytyivät  Dropsin sivuilta:


Kävin pääsiäisen alla lankakauppa Menitassa pitkästä aikaa, mutta seuraavaan käyntiin ei mene kolmea vuotta nyt, oli valikoima sen verran laaja ja hyvä. Nyt on sitten kesäkassin lisäksi on muutakin lippuväristä kesäkäsityötä tulossa tv-työnä tehtäväksi eli mekko tai tunika (pituus vielä päättämättä). Kokeilussani on tosi paksulta sormissa tuntuva Dropsin Belle-lanka. Pelkkä puuvillalanka ei oikein viehätä, joten lisään itselle haastetta taas sekoitelangalla, jossa 53% puuvillaa, 33% viskoosia, 14% pellavaa. Kokeilutilkku on jo tekeillä, mutten antanut lupaa aloittaa mitään oikeaa työtä  uudesta langasta ennen kuin viimeisteltävien kasa madaltuu kahdella korissa pitkään hilloutuneella työllä.
Jos vaikka neuloisi vaikka tämmöisen (myös Dropsin sivuilta löytynyt ohje)
Mukaan tarttui myös poistomyynnissä ollutta toinen lanka, mulle uusi tuttavuus Rowanin Summerspun villa-puuvilla-sekoite, kussakin säikeessä eri vihreän sävy,  se oli oli tietty tarjouksessa. Mitähän tästä villa-puuvillasta tulee isona?? Iso tuubihuivi? Tai vaikka se pontso, jossa on oikeita ja nurjia raitoja, kuten täällä jo mietin

Tai sitten voisi miettiä tälläisiä puikoille tai/ja koukulle? Ihania värejä, hauskoja tekniikoita?


Kai nyt multa alkaa löytyä motivaatiota vääntää viimeistelyä ja pienentää siinä sivussa niitä vanhoja varastoja - sen verran innostaisi aloittaa näistä uusista langoista väkertäminen tai raikkaat kesäiset värit. Toivottavasti voin kohta esitellä valmista työtä täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti