torstai 22. marraskuuta 2018

Puuteriroosa talvi

Purin pois viimetalvisen tunikan turjakkeen ja aloitin saman tien lennossa  sen vaaleanpunaisesta langasta neulepaidan - koska koko aikaa en jaksa vääntää toista jo aloitettua työtä (eli hitaasti valmistuvaa kangaspinta-jakkua, siitä lisää toisella kertaa).
Tämä paita myös on taas yhtenä kappaleena neulottava, ylhäältä pääntiestä aloitettu raglanpaita, jossa on palmikkoja ja vähän pitsiä. En juuri ole käyttänyt paitoja pitkään aikaan töissä ennen tätä kesää ja syksyä, nyt päivitän varastoani pitkästä aikaa uusilla paidoilla, useillakin.
Tähän nappasin mallia viime aikojen vakiopaikastani eli Dropsin sivuilta. Ohjeeseen tein tutusti vain pientä säätöä ja menoksi vaan - nyt ei suju ollenkaan työt, joissa pitää liikaa miettiä, sellaiset saa odottaa vuoroaan.

 Tykkään tästä flow-väristä edelleen, kiva seurata pientä värin vaihtumista tehdessä. Vähän piti ostaa pari kerää lisää lankaa, että sain jatkettua pituutta tunikamaiseksi.
Ei mene tämä uudenkarheat suosikkivärini nyt heti ohi, vaaleat punaiset ja keltaiset ovat nyt mulla IN - outoa, samoja sävyjä näkyy myös vaatekaupoissa, en yleensä ole kovin trendikäs - no, kun musta ei ole kuulunut koskaan kaappiini kuin pienenä tehosteena. Tänä puuteriroosa sopii hyvin myös kauden kukkien kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti