sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

201. tekstini

Haa, enpäs heti huomannut, edellinen kahden työn postaus oli tämän blogin 200. teksti - onpa mennyt nopeasti aika ja aika monta työtä on valmistunut. Kiva selailla omaa historiaa taaksepäin.

Kuvitukseksi tähän pikku välityö, jossa pääosassa on lähinnä värit - ostin puikot Tampereen messulta ja nyt keksin kokeilla pitkästää aikaa metallipuikkoja ihan tavallisiin sukkiin. Kun kaivoin lankaa esille, hoksasin, että nämä puikot sopii ihan täydellisesti tähän väreiltään räiskyvään lankaan. Jotain vastapainoa edellisille pastellisille töille piti saada!
 Puikot on Taito-osastolla myydyt Addin Roosa-nauhapuikot, niin niitä mainostettiin. Oudot, kunkin puikon toinen pää oli terävä ja toinen tylpempi, mutta molemmat oli liian terävän oloisia mulle, rikoin niillä sormiani ja lankaa. Puikko piti neuloessa joka kerta kääntää niin että sain tylpän pään oikeaan käteen. Mutta ajan kanssa sukkien valmistuttua puikkojen päät tylsyivät ja lakkasivat rikkomasta mitään. Mutta en taida innostua näistä. Lanka sentään on kaunista, tulossa itselle vähän pidemmät ohuet sukat ensi talveksi. Lankaa jää ehkä vielä lapasiin tai sormikkaisiin kahdesta kerästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti