sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Uutta ja valmista

Jotain valmista sentään olen saanut aikaan ja otettua muutaman kuvankin. Tosin jotkut valmistuneista töistä pitää jättää vielä piiloon toistaiseksi odottamaan joulupukkia.

Näistä kesällä impulssiostoksena ostetuista Regian Arne & Carlos -langoista on ekat sukat valmiina, ihan oman pään mallin mukaan tehdyt, muuten ihan perussukka, mutta varressa on nurjien silmukoiden raitoja. Mukavan ohuet ja juuri tähän viilenevään aikaan siksi sopivat käyttää, kivantuntuinen lanka neuloa ja sopii myös laiskalle kirjoneulojalle:


Räsymattotunikan alusta laitoin jo aiemmin kuvan. Päädyin tekemään enempi Novita-lehden mallin mukaisen mekkosen, koska tämän sai tehtyä vähemmällä viimeistelytyöllä. Tosin tein tunikasta vähän ohjetta lyhyemmän, tasapitkät etu- ja takakappaleet ja myös avaramman ja vähän muotoillun pääntien, istuu mukavammin päällä. Reunustin myös pääntien virkkaamalla kiinteitä silmukoita, ei toivottavasti venähdä käytössä niin helposti.


Langan värit eivät oikein ole ok näissä kahdessa alemassa kuvassa, enempi tuo yläkuva vastaa todellisuutta. Sopiva työvaate taas, tykkään, vaikkei henkarissa roikkumassa näytä mitenkään hyvältä.Ja lisää vauvansukkia Punaiselle Ristille on syntynyt myös, nyt valmiina kymmenet sukat, vasta vajaa puolet langoista on tuhottu tähän mennessä  - potretti niistä tulee tänne, kunhan kasa vielä tähän kasvaa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti