maanantai 27. maaliskuuta 2017

Pieces of cakes

Ei makeaa mahan täydeltä, mutta vähän enempi juuri tänään silti, juhlan kunniaksi. Syytä juhlaan on monta, mm. eilen kaksi ihan valmiiksi viimeisteltyä syksyllä ostetuista ja aloitettua herkkulangoista tehtyä neuletta - niihin palaan kun kuvaajan kanssa saadaan vielä ikuistettua ne. Kakkuakin on näin juhlapäivänä tarjolla kahvin kaveriksi kaksin kappalein herkkulankojen ohessa!
Näitä kolmea vyyhtiä tässä kahvittelun ohessa hiplaan ja mietin, kummalla langalla aloittaisi ja millaisen mallin tekisin - ennenkuin seuraava juhlapäivä tulee ja huivia tarvitaan.
Siirtymä on suora aasinsilta edellisestä postauksesta eli pitsikirjaesittelystä. Muitakin netistä löytyneitä malleja on mietinnässä apuna. Ja tuli tilatttu samalla myös toinen pitsikirja Haapsalun pitseistä, pitää odotella sitä vielä...
Enten tenten teelika menten - kaapissa yli vuoden muhinutta hillittyä Ilmatarta vai tuota toista vähän paksumpaa ja reteemmän väristä pitsilankaa - tavoitteena on suorakaiteen muotoinen kapea huivi, joka on kokonaan pitsiä ja huivin päihin voisi tehdä vielä  jotain reunapitsiä, pitäisi 100g riittää sellaiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti