torstai 17. maaliskuuta 2016

Kevät tulee, oletko valmis?

Hätähousu täällä haikailee jo kevättä toista kertaa, viimeistään nyt murretut lämpöiset värit alkavat tuntua nuhjuisilta. Sormet hamuaa kaikkea puhdasta ja kirkasta, vaikka näitä tässä alla, kaikkea vihreää ja sekaan punaista, sinistä ja turkoosia sekä valkoista - näitä värejä ostin jo Turun kierroksellakin, kuvia löytyy edellisestä postauksesta.Kässäkassien jemmoista löytyi valkoinen jo viime vuonna aloitettu pitsineuletakki hamppu-modaali-puuvillalangasta, tänne se tulee pikapuoliin esittelyyn, toinen hiha on jo aloitettu, se valmistuu vauhdilla. Lankahankinnasta siihen vihjailin jo kauan sitten.

Siemeniä on pussitolkulla odottamassa, että kelit lämpiää. Meillä sisällä ei voi oikein kasvattaa taimia sirkkalehtituholaisina toimivien apulaisten takia, onneksi ne tykkää touhuta vähän muutakin, vaikka saunoa.

Kohta se tulee se oikea kevät lopulta täydellä teholla, kunhan taas huomiseksi luvatusta kylmenemisestä selvitään ensin. Ekat versot jo odottavat popsimista - ja samoin nämä minikokoiset pihakalusteet, jotka oli pakko hankkia odottamaan sitä omaa nukketaloa. Näihin palaan kohta, jos pääsiäaisruohokokeiluni onnistuu.

1 kommentti: