lauantai 14. huhtikuuta 2018

Keltainen kevät

Jämähdin nyt kunnolla kahteen kerään keltaista Nalle-lankaa. Ostin sitä tilaustyön eli Hanna sukkien takia, mutta lankaa riittää muuhunkin. Ensin syntyi telkkarityönä raitasukat. Sitten väsäsin kaveriksi lapaset vanhalla suosikkimallilla nostetuilla silmukoilla, pitäähän harmaasta alunsa saaneilla  sukilla on mätsäävää seuraa.

Taustana voisi käyttää vaikka tätä (tosi ryppyistä) palakangaslöytöni, josta olen tehnyt toistaiseksi muutaman leipäkoriliinan lahjaksi.

Eikä se tähän lopu, mutta toistaiseksi pieni tauko silti lisääntyvän lämmön takia. Jätän syksyksi siemeneksi muutaman kerän raitalankaa, ohuemman Venlan huiviksi hautoutumaan ja paksummalle pitäisi keksi muu käyttötarkoitus.

- Voi ei, löysinkin lähes samaa 7 Veljestä lankaa puolitekoisena pantteripipona. Aloitin sen muutama vuosi sitten, ehkä 2014 Novitan ja Fazerin yhdessä julkistamaa karkkiaiheista neulekilpailua varten, mutta käteni murtuminen jätti sen kesken. Ehkä väsään sen nyt syksyllä valmiiksi. Tein kuplaneuleena pantteripilkkuja ja piti tehdä myös korvat tälle pipolle. En nähnyt mitään muuta vaihtoehtoa osallistumiseen kuin suosikkikarkkini pantterin, muut Novita-värit ei innostaneet ja pipohan siitä alkoi tulla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti