keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Terapiahuivi ja välityösukat - valmiina - uusiin koitoksiin

Viikolla ei ehdi olla kotona juurikaan valoisaan aikaan (kun piti niitä kelloja taas väännellä), siksi kuvien ottaminen pitää muistaa tehdä viikonloppuisin, tulee väkisin vähän viivettä kaikkeen.
Terapiahuivi tuli nopeasti valmiiksi. Ihan kiva, pääsee varmaan kovaan käyttöön - tosin mieeen hiipi pieni ongelma sen suhteen - sille ei löydy kaveriksi sopivanväristä pipoa.


Mutta sitten muistin myös toisen huivin, jolla on sama ongelma - jospa keksisi yhden yhteisen ratkaisun niille. Eli pakko löytää jostain vahvanpunaista lankaa pipoon, sormikkaisiin/lapasiin ja vielä säärystymiinkin vamaan, on siis pakko tehdä ostoksia käsityömessuilla tai -kaupoissa lähiaikoina...


Ihmisellä tuskin voi olla liikaa sukkia, pitää löytyä yksi pari vähän joka väriä, eikös vaan? Nyt on viimeinen kerä toissa kesänä hankituista sukkalangoista päässyt ihan perus-perus sukaksi. Väri on todella ihan turkoosi.
Vähän jo varastin, pakko tunnustaa: pimeinä arki-iltoina vähän väsynä neuleiden ja virkkausten viimeistely ei ole kivaa, niinpä tilkun lisäksi alkua uudesta tunikasta on jo tehty...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti