tiistai 22. syyskuuta 2015

Syksy ja sukat

Toivoton tapaus! Ei voi mitään, kun ei ole mitään itsekuria, lankaa senkun ilmaantuu meille kotiin, en saa pidettyä sitä ovien ulkopuolella. Ja vielä pätkävärjättyä lankaa...onkohan tähän krooniseen tilaani olemassa terapiaa tai lääkettä?

Nämä tulivat mukaan Lankamaailmasta, kun Mies ohi ajellessamme pysähtyi sinne ja jäi itse huomaavaisesti autoon tekemään sanaristikoita ja päästi mut rauhassa katselemaan (=kuolaamaan) uusia lankoja. Saaliina oli kolme kerää Austermanin Step-lankaa ja muutama kerä Schachenmayrin Arne + Carlos Regia sukkalankaa. Ei kuitenkaan enempää, siitä olen sentään tyytyväinen...


Ihania värejä taas, näitä Arnen ja Carloksen suunnittelemia lankoja on näkynyt monessa blogissa, oli itsekin pakko ostaa kokeeksi vähän. Ja myös heti aloittaa ekat sukat, jo ennen kuin ehdin kameran ottaa esille, ei muu oikein jaksa innostaa eli ei ehdi/huvita suunnitella, mitä muuta oikein väsäisi, kun mikään kesken oleva homma ei paljon polttele.Ja lankaa meille taas mahtuu vähän lisää, hankin kesällä Loviisasta Karamaloo-putiikista mahtavan ja ison afrikkalaisen lankakorin - se tosin täyttyi jo aiemmin hankituista langoista, joita löytyi vaatehuoneen syövereistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti