torstai 10. syyskuuta 2015

Voi pätkävärjätyt sentään

Päätin jo aiemmin olla hankkimatta tai tekemättä mitään enää pätkävärjätyistä langoista, vaikka niissä on mielestäni aina ollut jotain kiehtovaa kaiken kamaluuden lisäksi. Ne ovat sopineet hyvin myös laiskalle viimeistelijälle, ei ole paljon pääteltäviä lankoja.

Mutta taas kerran Novitan - jonka langoista yritän myös päästä eroon vähän, mutta onnistumatta, koska niitä tulee vastaan niin monessa kaupassa - värimestari on taas käynyt mun päässäni tutkimassa lempivärejäni ja loihtinut pari sellaista uutta väriyhdistelmää, etten pystynyt kaupassa vastustamaan:


Turkoosista tulee varmaan joku huivi isona ja tästä toisesta tulee jo pitkään mielessäni ollut räsymattotunika tyyliin Sanna Vatasen jämälankatyöt.Tosin Novitan syksyn lehdessä on toinen, hyvinkin samantyyppinen ohje juuri tästä ostamastani sävystä vielä tehtynä - kumpikohan malli voittaa väännön? Aloitin neulomaan kuitenkin Novitan ohjeen mukaisella helmalla. Hihojen toteutus ja niiden pituus on vielä vähän arvoitus, näkee sitten, mihin päädyn, kun tulee valmista.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti