perjantai 4. syyskuuta 2015

Valmis jämäpeitto, vaihteeksi taas


Kesäloman käytännössä ainoana käsityönä tuli tuhottua noin 700 grammaa Nalle-vahvuista lankaa taas, ihan vähän jäi vanhan postauksen kuvan kassiin kootusta satsista jäljelle, pari pientä nyttyä, yksi vajaa kerä ja vähän myös luonnonvalkoista lankaa. Varsinaisten dominopalojen jälkeen piti vielä tehdä reunuksia peitolle loppulangoista, vaikka toki yritin arvioida palojen määrn tarkkaan suhteessa käytössä oleviin määriin/väri. Muuten kiva homma, eteni pala kerrallaan, mutta lopussa, ulointa harmaankirjavaa reunusta tehdessä olli peitteessä pyörittämistä ja käytössä kaikki talosta löytyneet nelosen pyöröpuikot.


Nämä jäi isosta kassista jäljelle, ihan hyvin sain tuhottua varastoja taas.
 Nyt vaivaa vähän päättämättömyys, kotona on jo useampaan kokonaan uuteenkin työhön materiaalia ja muutama on jo aloitettuna, mutta mikään ei juuri innosta nyt. Enempi sorrun vain tämän jämäpeiton ja kesän ekan jämäpeiton kaltaisiin aivottomana tehtäviin monotonisiin hommiin. Ehkä kohta, kun tottuu lomailun jälkeen kunnolla arkiryhmiin ja kelit vähän normalisoituu eli viilenee, jaksaa taas tikutella menemään ja innostun - en ole yhtään helleihminen, mulle riittää sellainen noin +20 astetta. hyvin. Tässä vanhassa Hesarin pilapiirroksessa on tyhjentävästi kuvattu oma kesän suosikkikeli:


Kohti pitkää kaunista syksyä mennään, niin olen tehnyt tilauksen. Puhtia kohta vaikka muille jakaa, jos vanhat merkit pitää paikkansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti