perjantai 17. heinäkuuta 2015

Bambulankassissa

Keväällä valmistuneen tunikan jälkeen käsiini jäi reilusti bambulankoja vielä. Onneksi keksin, että multa puuttuu kesäkassi, joten mallin mietintää ja pohtimista seurasi sitten tämä:Valmis kesäkassi, joka jämähti muutamaksi viikoksi odottamaan viimeistelyä. Tekemisen pohjana oli Kotivinkin sivulta löytynyt neulottu kassi, tosin muutama muutos siihen tuli tehtyä (ohje linkattu tänne). Kannakkeeksi tein vain yhden ainaoikein hihnan ja suljen kassin vetoketjulla ja tein sen sisälle irrallisen, pelkällä letitetyllä nyörillä kiinnitetyn  avaintaskun, jossa on myös vetoketju. Ompelutarvikkeista kotoa löytyi kaksi ihan sopivaa vetoketjua, ei tarvinnut ostaa mitään tähän työhön, kun bambun vahvistuksena olevaa mustaa kalalankaakin oli kotona valmiina,


Ongelma taas on se, että vieläkin jäi bambulankaa kerätolkulla...mitäs siitä seuraavaksi väkertäisi? Ison kasan tiskirätejä? Kassin seuraksi on jo olemassa kuusi erilaista kassin väreillä tehtyä paitaa tai tunikaa odottamassa käyttöä.

Kassista löytyy jotain uutta, seuraavaan hommaan hankittua - ihme kyllä, pelkkää valkoista lankaa tällä kertaa, annoin itselleni luvan ostaa, kun Lankamaailman kesätarjous on vielä voimassa. Tulossa on siis joskus valkoinen, vähän pidempi, ehkä taskullinen, pitsillä raidoitettu vähän renttumainen neuletakki.


Otsikosta puuttuva tavu on ihan tarkoituksella jäänyt - vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti